EuroPark Milano Idroscalo opent nieuwe Thrillride en achtbaan

EuroPark Milano Idroscalo nam afgelopen winter afscheid van haar achtbaan Funny Mouse, maar opende onlangs een nieuw exemplaar. Behalve de achtbaan kwam er ook een nieuwe thrillride naar het park.

 

EuroPark Milano Idroscalo, een Italiaans pretpark in de stad Milaan, breidde dit jaar haar aanbod uit met een nieuwe achtbaan een nieuwe thrillride. De Thrillride kreeg de naam Macumba. Bij deze attractie neem je plaats op een stoeltje dat bevestigd is aan een arm die op en neer beweegt. De stoeltjes zelf draaien hierbij van links naar rechts.

 

 

De nieuwe achtbaan kreeg de naam Star Loop. Het betreft een looping coaster van het type Wild Wind die gebouwd werd door de Italiaanse fabrikant Interpark. Dit model heeft een lengte van 200 meter en een hoogte van 10,1 meter. Na de first drop volgt een Sidewinder inversie, het spectaculairste element van de achtbaan. Deze achtbaan kende al een verleden in een ander park. Voorheen kon je deze namelijk als Loop It terugvinden in het Griekse Allou Fun Park.

 

 

EuroPark Milano Idroscalo is enkel in de namiddag en avond geopend, de toegang is gratis en je kunt er per attractie betalen. Je hebt ook de mogelijkheid om een armbandje te kopen om zo alle attracties te beleven.

 

Bron en foto’s: EuroPark Milano Idroscalo