Alton Towers heropent Nemesis Sub-Terra

Sinds 2015 bleef de attractie Nemesis Sub-Terra gesloten in het Engelse pretpark Alton Towers. Maar dit jaar kwam het park met goed nieuws over deze attractie aan het einde van deze maand zal ze namelijk heropenen.

 

Nemesis Sub-Terra is een Darkride met Freefall. Maar de attractie draait om meer dan enkel de kleine vrijevaltoren. Het gaat om een volledige beleving waarbij je kennismaakt met het onderzoek van The Phalanx. The Phalanx is een organisatie die het beest dat Nemesis heet onder controle tracht te houden.

Deze organisatie ontdekte enkele eieren tijdens opgraafwerken nabij het monster Nemesis, dat eeuwig vastzit in de achtbaantrack. Een van de eieren is nu te bezichtigen in Nemesis Sub-Terra, want de organisatie vermoedt dat het gelegd werd door het monster voor zijn transformatie. 

 

De attractie was gesloten sinds 2015, maar zal op 27 mei 2023 weer worden geopend.

 

Bron en foto: Alton Towers