Fotoalbums: VAE-trip 2023: Antic’s Land & Magic Planet Sharjah – januari 2023

Begin 2023 trokken 8 Themeparkfreaks uit België en Nederland naar de Verenigde Arabische Emiraten om daar niet alleen de gekende Emiraten Dubai en Abu Dhabi uitgebreid te ontdekken, maar ook de andere 5 minder gekende Emiraten zijnde Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. We brengen dan ook graag verslag uit van uit alle pretparken van de VAE.

 

Vandaag nemen we jullie mee naar twee indoor pretparkjes in de Emiraat Sharjah.

 

Antic’s Land (Sharjah Mega Mall):

Antic’s Land opende de deuren in 2002 in de Sharjah Mega Mall gelegen in de gelijknamige Emiraat Sharjah. Met Thunder Mountain werd een indoor achtbaan gebouwd, vermoedelijk door Westech dat vandaag de dag onderdeel is van SBF Visa Group.

Magic Planet (City Centre Sharjah):

Magic Planet is een keten van indoor pretparken met vestigingen in het Midden-Oosten en Afrika. Wij bezochten onder andere de Magic Planet die gelegen is in het City Centre Sharjah shoppingcenter gelegen in de Emiraat Sharjah. Dit gloednieuwe pretpark opende in 2021 en bevat een zeer kleine SBF Visa Group achtbaan met Mine Train Coaster. Dit is zo’n achtbaan die maar net een achtbaan genoemd kan worden.