EuroPark Idroscalo Milano verwijdert achtbaan

Het Italiaanse pretpark EuroPark Idroscalo Milano heeft eind januari besloten om een achtbaan uit het park te verwijderen. Na 11 jaar heeft het park in Milaan besloten om afscheid te nemen van Funny Mouse, een soort Wilde Muis-achtbaan. Het pretpark belooft wel dat er een nieuwe attractie in de plaats komt.

 

De achtbaan Funny Mouse in EuroPark Idroscalo Milano is eind januari uit het park verwijderd. De Wilde Muis-achtbaan werd destijds gebouwd door het Italiaanse Interpark, die door de fabrikant een Funny Mouse wordt genoemd. Het park heeft door de afbraak nu nog maar 2 achtbanen in zijn aanbod. Bruco Mela is een Big Apple-achtbaan en Jamming is dan weer een Spinning Coaster gebouwd door Barbisan.

EuroPark Milano opende zijn deuren in 1965 onder de naam Luna Euro Park. Het park veranderde een paar keer van naam tot men uiteindelijk koos voor EuroPark Idroscalo Milano. Het Italiaanse pretpark toont foto’s van de afbraak op sociale media en spreekt ook over een nieuwe attractie die dit jaar in het park zal openen. Welke attractie dat wordt is nog niet duidelijk.

Bron & foto: EuroPark Idroscalo

stats: RCDB