Eerste onride-video nieuwe achtbaan Legoland Deutschland is een feit

Het Duitse Legoland park opent dit jaar het nieuwe themagebied Mythica, onlangs kreeg de pers de kans om dit gebied al te gaan verkennen. Natuurlijk werd de nieuwe achtbaan Maximus – Der Flug des Wächters hierbij uitvoerig getest en kwam er een eerste onride-video online.

 

In het nieuwe themagebied Mythica, dat Legoland Deutschland dit jaar opent, is een hoofdrol weggelegd voor de achtbaan Maximus – Der Flug des Wächters. De achtbaan werd gebouwd door het Zwitserse bedrijf B&M. Het gaat om een Wing coaster die een hoogte heeft van 17 meter hoog en een lengte van 457 meter. De topsnelheid zal 54 km/u worden. Tijdens de rit ga je doorheen twee inversies, namelijk een Corckscrew en een Heartline Roll. Een ritje zal 1 minuut 17 seconden duren en je ervaart krachten tot 2,2 G. Je zal een minimumlengte moeten hebben van 120 cm om plaats te nemen.

Pers en genodigden konden al kennis maken met deze achtbaan en zo verscheen ook een onride-video.

 

Een andere attractie in het gebied is de Fire & Ice Tower. Het gaat hier over twee vrijevaltorentjes, die gebouwd werden door Zierer. Het gehele gebied kreeg natuurlijk ook heel wat aankleding in typische Lego stijl.

 

Bron en foto’s: Legoland Deutschland