Papéa Parc opent nieuwe achtbaan Speedy Nuts

Met Speedy Nuts zal het Franse pretpark Papéa Parc haar achtbaanaanbod die jaar uitbreiden. Het park maakte de nieuwe achtbaan bekend op haar facebookpagina en deelde daarbij een afbeelding, waarop te zien is dat het een Wilde Muis zal worden.

 

Papéa Parc, wat een afkorting is voor Parc d’attractions pour enfants et adultes, is gelegen in het Franse Yvré-l’Évêque, in de Franse regio Pays de la Loire. Dit parkje investeert regelmatig in nieuwigheden, zoals een 30 meter hoog reuzenrad in 2021. Dit jaar staat er een nieuwe achtbaan op de planning.

De nieuwe achtbaan zal de naam Speedy Nuts gaan krijgen. Het gaat om een achtbaan van het type Wild Mouse, gebouwd door Maurer Rides. Het park investeerde 1,8 miljoen euro in deze baan, die al een behoorlijk verleden heeft. Speedy Nuts, die 15 meter hoog en 370 meter lang is stond voorheen al in Parc d’Attractions Marseillan-Plage, Luna Park Carnon, Antibes Land, Fabrikus World en was in handen van kermisreiziger Attractions Foraines Blitz (William Bouvier).

 

 

Bron en foto: Papéa Parc