Bijzondere toverklok onderdeel van uitbreiding Avalon in Toverland

De uitbreiding van Toverland zal niet enkel alleen maar attractie met zich meebrengen naar het park. Er komen namelijk ook 5 nieuwe belevingen in Avalon. In de attractie Garden Tour zal je alvast 1 beleving kunnen spotten want daar zal je een bijzondere Toverklok kunnen terugvinden.

 

In 1 van de nieuwe attracties in Toverland zal een toverklok te vinden zijn. Garden Tour, de Family Round Trip die gebouwd wordt door Metallbau Emmeln zal een speciaal station krijgen. In het stationsgebouw komt er namelijk een toverklok. Het muzikale kijktafereel zal namelijk om de zoveel tijd een show presenteren van enkele minuten met onder andere 9 bewegende figuren en 20 bewegende elementen. De figuren worden gemaakt aan de hand van een 3D-printer waar de ontwerpers zelf hebben aan meegewerkt. Deze techniek werd ook gebruikt bij de retheming van Expedition Zork. De komst van de 4 nieuwe attracties betekenen ook de komst van 2 nieuwe figuurtjes in het park. Het gaat over een draakje, Sparky genaamd en eenhoorn. Die laatste heet Juna. Je zal beide figuren kunnen spotten in de attractie Jumping Juna.

 

In Avalon openen dit jaar nog 3 andere attracties en 4 andere belevingen. Zo zal het park een Skyfly openen, een carrousel en een family drop tower met parachutes. Welke belevingen er komen is nog niet volledig bekend. Onlangs werd wel duidelijk dat er naast het restaurant The Flaming Feather ook nog een waterspeelplaats komt.

 

Bron & foto: Toverland