Alton Towers opent darkride The Curse at Alton Manor

Met de bekendmaking van de komst van The Curse at Alton Manor weten we nu wat de darkride Duel: The Haunted House Strikes Back zal vervangen. Deze laatste sloot namelijk in september 2022 de deuren.

 

Alton Towers zal dit jaar een nieuwe darkride openen met The Curse at Alton Manor. Deze zal te vinden zijn in het gebouw waar voorheen Duel: The Haunted House Strikes Back te vinden was. De precieze details over het achtergrondverhaal en wat je zal te zien krijgen houdt het park nog even geheim, maar men beloofd een angstige en opwindende ervaring voor zowel jongeren als volwassenen. De speciale effecten die je de stuipen op het lijf moeten jagen zullen ongezien zijn voor een pretpark in het Verenigd Koninkrijk.

Het gebouw waarin The Curse at Alton Manor komt, werd al eerder gebruikt voor een darkride. Oorspronkelijk vond je hier in 1992 The Haunted House, een echt spookhuis. In 2003 werd de attractie aangepast en kwamen er laserpistolen, toen kreeg ze de naam Duel — The Haunted House Strikes Back!

 

 

Bron en foto: Alton Towers