Drayton Manor Theme Park kondigt nieuwe achtbaan aan voor 2024

De directrice van het Engelse Drayton Manor Theme Park kondigde in een interview aan dat het park in 2024 een spannende nieuwe achtbaan zal openen die toch familievriendelijk is. Over dit geheime project wou ze voorlopig nog niet heel veel vertellen, maar ze vertelde dat de bezoekers ook in 2023 nieuwe dingen zullen ontdekken.

 

Na de afbraak van vrijevaltoren Apocalypse hebben de fans van het Engelse Drayton Manor Theme Park behoefte aan wat goed nieuws en dat kregen ze ook. Directrice van het park Victoria Lynn vertelde aan de lokale media namelijk over een groot geheim project dat zal ontstaan op de voormalige locatie van deze toren.

Het park zal in 2024 uitpakken met een nieuwe spannende achtbaan, waar het hele gezien van zal kunnen genieten. Veel meer liet ze hierover echter niet los, maar het lijkt ons een leuk vooruitzicht. Het park is al enkele jaren bezig met het family concept verder uit te werken en de echte thrillrides af te bouwen, maar volgens de directrice betekend dit niet dat er in de toekomst geen mogelijkheid meer is voor het openen van een attractie van het kaliber als Apocalypse.

Ook in 2023 zullen er nieuwigheden in het park te vinden zijn, vertelde ze nog, maar natuurlijk niet zo groots als de nieuwe achtbaan zal worden. Ook hier is het afwachten wat deze precies zullen worden.

 

Bron: Drayton Manor Theme Park, birminghammail