Plopsaland De Panne deelt beelden van toekomstig Bumba-gebied

Plopsaland De Panne heeft onlangs enkele foto’s gedeeld van het toekomstige Bumba-gebied. Op de beelden is te zien hoe vloerders aan het werk zijn en je kan ook al enkele valse muren zien. Ook de track van de toekomstige nieuwe darkride wordt getoond.

 

Op sociale media van Plopsaland De Panne werden onlangs enkele foto’s geplaatst van de toekomstige Bumba-zone. De ruwbouw van de indoorzone is zo goed als afgewerkt en ook de vloer werd op sommige plekken al geplaatst. Op de foto’s zien we vloerders aan het werk en krijgen we ook een stuk track te zien. De track is hoogstwaarschijnlijk die van de darkride die, net zoals de hele zone, in het teken van Bumba zal staan.

 

Het gebied krijgt de naam Circus Bumba en zal uiteindelijk vormgegeven worden als een circustent. Er zullen vijf attracties terug te vinden zijn in het gebied, waaronder dus een darkride. Ook zal je er een theater, een restaurant, twee horeca-punten en een winkel aantreffen. Het gebied komt er doordat het park ook in de winter open blijft en er dus meer weersbestendige attracties nodig zijn. Zo zal de darkride van Bumba de tweede darkride van het park worden. Op de aankomende Plopsa Fanday (17 december 2022) krijgen fans van de Plopsa-parken de kans om eens een kijkje te gaan nemen in dit nieuwe gebied.

 

Bron & foto: Plopsaland De Panne