Fotoalbums UK trip: Sherwood Forest Fun Park & Clifton Park Amusements – oktober 2022

Begin oktober trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert en Jonathan voor de tweede maal in 2022 naar het Verenigd Koninkrijk om nog enkele onbekendere parkjes te bezoeken. Maar ook enkele grote kermissen stonden op de planning. Ze brachten natuurlijk ook foto’s mee van dit driedaags avontuur.

 

Sherwood Forest Fun Park:

Sherwood Forest Fun Park is een zeer klein pretparkje in Edwinstowe. Er stonden enkele attracties opgesteld voor de allerkleinsten maar ook voor ons was er een mini achtbaantje, eentje die maar net als achtbaan bestempeld kan worden. Helaas viel dit ook samen met de 1100ste achtbaan die Lennert scoorde en de 1400ste achtbaan die Jonathan scoorde, maar op deze manier konden we het leed delen.

Clifton Park Amusements:

Clifton Park Amusements is gelegen in het stadspark van Rotherham. Ondanks de kleine oppervlakte zijn hier wel 2 achtbanen terug te vinden. De kleinste is de Go-Gator en de grootste is een Super Nessi achtbaan van de Italiaanse fabrikant Top Fun.