Legoland Billund opent voor het eerst volledig deze winter

Nog tot 31 december 2022 kan je volop genieten van de kerstsfeer in Legoland Billund, dat voor het eerst in de winter volledig geopend is. De bezoekers kunnen zich verwachten aan een kerstsfeer met vele lichtjes.

 

Legoland Billund is tijdens de winteropening volledig getooid in een winters kleedje. Bezoekers kunnen genieten van een magische kerstsfeer, tal van kerstactiviteiten en een 10 meter hoge kerstboom opgebouwd uit Duploblokjes. Op enkele uitzonderingen na zijn ook alle attracties geopend en er is een schaatsbaan aangelegd.

Ook zal er kerstsfeer zijn bij Hotel LEGOLAND, waar je een magisch kerstverblijf kunt beleven, en je kan er oud op nieuw vieren met een kinderdisco, heerlijk eten en vuurwerk.

 

De kerstman komt op bezoek
De gezellige woonkamer van de kerstman is verhuisd naar LEGOLAND®. Hier kunnen de kinderen de kerstman bezoeken en ontmoeten, die ook een cadeautje voor ze heeft. (betaalde activiteit).

 

Kerstkraampjes met lekkers
Ervaar de gezellige kerstkraampjes die onder andere warme appelschijfjes, glühwein, geroosterde amandelen en heerlijke churros serveren.

 

Attracties met kerstthema
Alle attracties zijn, op enkele uitzonderingen na, open en twee van de attracties hebben een kerstthema. Ook zal er aandacht zijn voor kerst in de nieuwe bouwervaringen, waar je onder andere kerstversieringen kunt leren bouwen met LEGO® stenen.

 

Luciaprocessie

De grote Luciaprocessie vindt plaats op 13 december. In LEGOLAND® Garden speelt op geselecteerde dagen ook kerstmuziek van een live band.

 

Bron en foto’s: Legoland