Fotoalbum: Linnanmäki – juli 2022

In de Finse hoofdstad Helsinki vinden we Linnanmäki terug. Dit attractiepark telt niet minder dan veertig attracties, waaronder ook een Sea Life Center. Het park herbergt maar liefst acht rollercoasters. De meest notoire achtbaan is zeker en vast Taiga, een stalen meesterwerkje dat uit de stallen van Intamin komt. Er zijn zelfs kwade tongen die beweren dat Taiga beter is dan Taron (Phantasialand). Of dat wel degelijk zo is wensen we hier even in het midden te laten, maar het feit dat die discussie bestaat getuigt wel over het feit dat Taiga niet de minste achtbaan is! Zoals in de meeste Finse parken kunnen bezoekers er gratis naar binnen, maar van zodra je een attractie wilt uitproberen moet je ervoor betalen. Er zijn ook polsbandjes te koop waarmee je de hele dag alle attracties kan uitproberen. Een groepje Themeparkfreaks kocht alvast enkele polsbandjes en trok ermee doorheen Linnanmäki om er deze foto’s voor jou te maken.