Parque de Atracciones opent tijdens Halloween het nieuwe spookhuis El Templo de Shanarkai

Nog tot 1 november kun je genieten van een ware horrorervaring in het Spaanse park Parque de Atracciones. Ben je iemand die graag naar enge films kijkt en je ogen niet sluit bij het zien van angstaanjagende scènes? Dan is deze ervaring zeker iets voor jou.

 

Overdag beleven de families een gezellige, enge ervaring in het park, want voor gezinnen met kinderen is een speciaal programma voorzien. Bij de muzikale show Una Escuela Monstruosa zie je hoe monsterkinderen zich op school gedragen. Met Ghosts heeft het park ook een tribute show aan Michael Jackson op het programma staan.

 

Halloween voor Horrorliefhebbers

Natuurlijk blijft het niet familievriendelijk in het park. Voor de echte horrorliefhebbers is er heel wat te beleven.

 

El Templo de Shanarkai

In dit spookhuis betreed je een vervloekte Egyptische tempel. Achter de deuren schuilen valstrikken, beproevingen en vooral angst. Je moet de archeologen helpen de vloek van de mummie te overwinnen.

 

Nosferatu

In het spookhuis Nosferatu kom je oog in oog te staan met de geheime orde van Van Helsing en daal je af in de crypte van de bloeddorstige vampiers.

 

The Walking Dead Experience

Ook liefhebbers van The Walking Dead kunnen hun hartje hier ophalen, want ook dit park heeft zijn eigen Walking Dead ervaring. Loop langs verschillende scènes van de serie zoals het ziekenhuis en de gevangenis en waan je jezelf midden in de actie.

 

Bron en foto: Parque de Atracciones