Nieuwe Intamin achtbaan in volle opbouw bij Fuji-Q Highland

In het Japanse pretpark Fuji-Q Highland wordt momenteel volop gebouwd aan een gloednieuwe achtbaan. Het project rond de achtbaan is meteen ook de duurste investering die het park ooit maakte in een nieuwe attractie.

 

Hoewel het park zelf nog niet echt met informatie naar buitenkwam over haar nieuwe achtbaan, die momenteel volop in aanbouw is, weten we al wel dat dit het duurste project ooit is voor het park. De achtbaan wordt gebouwd op de voormalige locatie van de frisbee attractie Tondemina, die voor de uitbreiding verplaatst werd naar een ander deel van het park en op de plek van de indoorhal van de voormalige achtbaan Zola 7.

Voorlopig blijft het stil rond de nieuwigheid, maar toch lijk het vrij zeker dat het gaat om een achtbaan gebouwd door Intamin. Enerzijds door het type track, anderzijds door een eerder gelekt filmpje waarin Intamin een motorbike coaster getoond wordt waarin ook een van de andere achtbanen in het park te zien is, namelijk  Fujiyama. Het is echter niet naast deze achtbaan dat de nieuwe achtbaan gebouwd wordt, maar in de buurt van Eejanaika.

 

We kunnen alvast een kijkje nemen op de bouwwerken dankzij Guardianrocket3

Bronnen: PCW News, RCDB

Foto’s: Guardianrocket3 via PCW News