Liseberg opent nieuw spookhuis 7 tijdens Halloween

Horror house 7 is een van de Halloween-nieuwigheden van dit jaar in Liseberg. Bezoekers lopen letterlijk door de Zeven Hoofdzonden – een schrijnende reis die een ongewone maatregel vergde. Het huis is zo eng dat men een minimumleeftijd moet hebben van 15 jaar.

 

Op 7 oktober opent Liseberg de poorten voor het Halloween-seizoen van dit jaar. Er zullen Halloween-activiteiten zijn voor zowel waaghalzen als voor jonge bezoekers. Gedurende 20 dagen verandert het themapark van uiterlijk en worden bezoekers begroet door herfstbladeren, vogelverschrikkers en pompoenen. Er is een beperkt aantal plaatsen per dag beschikbaar, tickets kopen kan op de website van het park.

 

Spookhuizen

 

7

Zeven keer zal je je slechtste kanten onder ogen zien. Zeven keer zul je in de verleiding komen. Zeven keer zal je falen. Maar je krijgt maar één kans om weerstand te bieden.

 

Korthuset

Liseberg beschrijft de attractie als volgt: “In een verlaten huis wachten ze hun tijd af. Hun verlangen is het ultieme kunstwerk te creëren. Je wenst enkel maar om er levend uit te raken. Je lot ligt in het kaartspel – durf je een kaart te trekken?”

 

Skogen

Wat ligt er op de loer in dit bos? Is het een takje dat je raakt? Of is het een vieze lange nagel aan een benige vinger? In de duisternis en mist worden je zintuigen geprikkeld en krijg je koude rillingen. Mogelijk ben je hier alleen, maar misschien ook niet. Verlaat het pad niet.. Een foute stap is alles wat nodig is, om gegrepen te worden.

 

Vinden

De gekke wetenschapper en haar vreselijke wezens hebben een constante aanvoer van vers bloed nodig voor hun creatie. Als je echt pech hebt, heb je misschien iets wat ze willen.

 

Zombie – House Of Horror

Betreedt dit deftige huis met mooi meubilair, fonkelende TL-lampen en angstaanjagende wezens op eigen risico. Je enige kans om er weer uit te komen is zonder geluid te maken.

 

Scarezones

Demonernas skugga

Er vond een strijd plaats tussen goed en kwaad en het kwaad heeft een verpletterende overwinning behaald. De gevallen engelen huilen terwijl ze in de greep van demonen gevangen zitten. Wie over de rand durft te kijken van de opening van de hel neemt een groot risico.

 

Cirkus Bisarr

In het Havengebied is een vreemd circusgezelschap ingetrokken, waar vreemde showartiesten en gemene clowns wonen. Entertainment nemen ze bloedserieus.

 

Bron en foto: Liseberg