Land of Legends breidt uit met recordbrekende waterattractie

Het Turkse pret- en waterparkresort Land of Legends zal in 2023 uitbreiden met ’s werelds langste vierpersoons RocketBLAST-glijbaan. Hiervoor ging het park in zee met de Canadese bouwer ProSlide. Dit nieuwe en kleurrijke pronkstuk zal niet minder dan 400 meter lang worden en zal eveneens uitgerust worden met vier FlyingSAUCERS en diverse andere elementen.

 

De inwoners van de Turkse provincie Antalya mogen de borst al nat maken voor heel wat glijplezier want volgend jaar zal Land of Legends uitpakken met een erg kleurrijke waterattractie. Wie goed naar de foto’s kijkt zal opmerken dat er ook veel aandacht wordt besteed aan kunst en kleur. De nieuwe attractie zal opgebouwd worden in het Secret Lagoon-gebied en brengt heel wat meer sfeer in een onderbenut deel van het park aan de hand van opvallende muurschilderingen, kunstsculpturen en andere kunstinstallaties.

De nieuwe 400 meter lange RocketBLAST-glijbaan biedt plaats aan vier gasten tegelijkertijd en is voorzien van vier FlyingSAUCERS en verschillende andere elementen. Deze attractie werd gebaseerd op de bekroonde RocketBLAST- en FlyingSAUCER-technologie van ProSlide. We vinden deze elementen al terug in toonaangevende parken over de hele wereld, zoals in Siam Park op Tenerife of in Holiday World/Slashin’ Safari (Verenigde Staten).


Bron en foto’s: Blooloop.com