Graaf KernieCula & Co. nodigen je uit om Halloween in Kernie’s Familienpark te vieren

Weldra zullen de nevelslierten zich verzamelen in het Kernie’s Familienpark en zullen vreemde karakters de straten bevolken. Maak je geen zorgen, ze willen gewoon gefotografeerd worden! De enge monsters in het park zijn eigenlijk best lief, coole selfies maken vinden ze zelfs te gek.

 

In de Halloween-weekenden van 22 & 23 en 29 en 30 oktober 2022 (van 15:00 tot 19:00 uur) is het spookachtig in het familiepark van Kernie. Dit jaar nodigt Graaf KernieCula je uit om een ​​wereld vol spook en hekserij te beleven.. Ook Captain Zombie en Co. kunnen bijna niet wachten om zich ’s middags bij de gasten te voegen, duik tijdens Halloween in een wereld vol spoken en hekserij.

Het Halloween-programma van dit jaar is speciaal gericht op bezoekers van 3 tot 12 jaar en biedt leuke doe-activiteiten. Zo kunnen er tegen een kleine vergoeding marshmallows worden geroosterd of pompoenen worden gesneden.

Goochelaar Eddie zal zijn kunstjes vertonen in het park en je kan gaan griezelen in het kasteel van Graaf KernieCula. Hier moet je slalommen tussen doodskisten, enge vrouwen en lachende skeletten. Om je te helpen de geesten te verjagen zijn ook de Ghostbusters van de partij met hun protonstralen.

De Halloween Parade om 18.30 uur loopt door het park aan het einde van de dag.

 

Praktisch

Halloween in Kernie’s Family Park vindt plaats op 22, 23, 29 en 30 oktober 2022. Op deze dagen is het attractiepark geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. U kunt kaartjes kopen op de officiële parkwebsite .

 

Bron en foto’s: Kernie’s Familienpark