Futuroscope organiseert het familievriendelijke Futuroween

Het Franse Futuroscope organiseert ook dit jaar het familievriendelijke Halloween-evenement Futuroween. Futuroween gaat door in de Allerheiligenvakantie, van 22 oktober tot 6 november 2022. Er zal aangepast entertainment zijn voor het hele gezin.

 

Onder de noemer Futuroween biedt Futuroscope een feestelijk Halloween-programma aan, speciaal op maat van de jonge bezoekers. Hierbij zal er een humoristisch entertainment aanbod zijn. Doorheen het park vind je heel wat aankleding terug en aangepaste muziek. Verder ontmoet je de wezens van Dr Froussard en de Vampire Rockets die over de paden van het park zullen kuieren.

 

De Rabbids zullen ’s ochtends bezoekers te verwelkomen. Bijna een ton pompoenen zal de grasvelden van het park sieren (verzorgd door lokale producenten, vervolgens ter plaatse gekookt of aangeboden aan verenigingen). Er hangt ook een griezelige mist en er klinkt een toepasselijke soundtrack. Om het feest compleet te maken, krijgen de kinderen bij de ingang een geschenkje dat bij Halloween past. Verder kunnen ze zich laten schminken in het park, tussen enkele vuurpotten.

 

Dineren in Halloweensfeer

Het restaurant La Table d’Arthur zal eveneens een Halloweensfeer uitstralen. Er wordt een thema maaltijd aangeboden in een “enge” sfeer. Maar het zal uw eetlust niet bederven.

 

Een monsterfamilie in 3D

Tijdens de Allerheiligenvakantie zal Futuroscope de animatiefilm A Monster Family vertonen, deze is toegankelijk voor alle bezoekers. De film toont een enorm grappig avontuur in 3D.Terwijl ze op excursie zijn in een pretpark, betovert een heks deze familie waardoor ze allemaal in afschuwelijke wezens veranderen! Zullen ze zich kunnen bevrijden van deze betovering?

 

 

Bron en foto: Futuroscope