Fotoalbums UK trip: Treasure Island Amusement Park & Kayes Fun Fair in Smethwick – juli 2022

Themeparkfreaks Jonathan, Lennert en Laura trokken in de zomervakantie voor 5 pretparkdagen naar het Verenigd Koninkrijk waar ze voornamelijk de meest gekende pretparken zoals Alton Towers, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach lieten links liggen. In de plaats kozen ze om voornamelijk kleinere parkjes in Engeland en Wales te ontdekken om zo de verborgen plekjes en ongekende parkjes te gaan verkennen. We namen van onze verkenningstocht heel wat foto’s mee die we graag met jullie willen delen.

 

Treasure Island Amusement Park:

Treasure Island Amusement Park bezit 1 achtbaan met de Super Dragon, dit is een Big Apple van de beste soort met de lifthill diagonaal in plaats van recht, wat de rit erg veel beter maakt. Nooit begrepen waarom deze versie zo zeldzaam is en dat de saaie versie van de Big Apple zo populair geworden is terwijl ze beiden evenveel plaats in beslag nemen. Andere attracties zijn verschillende thrillrides zoals een Round Up, Waltzer, Trip Ride, Afterburner, Starflyer en Twister. Ook enkele kinderattracties zijn hier terug te vinden.

Kayes Fun Fair – Smethwick:

Dit jaar vond de Kayes Fun Fair in Smethwick plaats van 22 juli tot en met 31 juli 2022. Hier waren twee achtbanen present van John Woodward met de Dragon en de Runaway Train. Andere attracties waren onder andere botsauto’s, Twister, Danger Zone, Waltzer, Trip Ride, spookhuis, Tagada en springkastelen.