Fotoalbum: Walibi Belgium – Halloween 2022

Walibi Belgium organiseert opnieuw een Halloween evenement en een fandag, uiteraard waren de Themeparkfreaks daar ook aanwezig. De dag begon met een ontbijtje en de voorstelling van de nieuwigheden die we mogen verwachten in het park. Een belangrijke grote investering die aangekondigd werd was de uitbreiding van Aqualibi, hier komen maar liefst vier nieuwe glijbanen in een nieuwe glijbaantoren. Maar het park wil ook verder gaan door het waterpark klimaatneutraal te maken, hierin wordt maar liefst 20 miljoen euro geïnvesteerd. Verder kondigde men aan dat het attractiepark volgend jaar ook in de winter geopend zal worden.

Voor het Halloweenevenement waren er ook enkele nieuwigheden te ontdekken. De eerste is het nieuwe spookhuis The Forgotten. Dit spookhuis is te vinden in Scarezone Last Shelter. Je komt hier in een bos, waar je je uit moet te zien ontsnappen en vooral moet je zien te ontkomen aan ‘de vergetenen’. Verder zijn drie andere spookhuizen terug van weggeweest, zoals Mine Blast, waarbij je doorheen een mijn loopt en Nagulai dat heel wat prachtige decors bevat. Tenslotte kan je  The Curse of Amun bezoeken een spookhuis waar je moet aan de vloek van een mummie moet ontsnappen. Dit jaar werd dit huis heel wat duisterder, maar krijg je een lampje mee om de weg te zoeken. Ergens vonden we dit een beetje jammer aangezien zo de mooie decors minder te zien zijn.

Als laatste nieuwigheid kan je genieten van de show The Freaks waarbij circusfreaks hun kunstjes doen op de tonen van live gezongen hard rock muziek. Als scarezones loop je in het park ook nog doorheen het Freakcircus waar gekke clowns je te grazen proberen te nemen en kan je een waar festivalgevoel krijgen bij Rebellion Land.