Fotoalbum: Peterborough Bridge Fair – oktober 2022

Begin oktober trokken Teamparkfreaks Laura, Lennert en Jonathan voor de tweede maal in 2022 naar het Verenigd Koninkrijk om nog enkele onbekendere parkjes te bezoeken. Maar ook enkele grote kermissen stonden op de planning. Ze brachten natuurlijk ook foto’s mee van dit driedaags avontuur.

 

De Peterborough Bridge Fair is een stuk kleiner dan de Nottingham Goose Fair en de Hull Fair maar in 2018 stonden hier nog 6 achtbanen wat dus best veel is. Helaas stonden er voor ons dit jaar maar 3 exemplaren waarvan we er 2 nog hadden gescoord eerder dit jaar op een andere kermis. De Bridge Fair liep dit jaar van 29 september tot en met 9 oktober. Om het terrein te mogen betreden moet je 1 pond per persoon betalen, maar dit krijg je terug in twee kortingsbonnen van 50 cent. De attracties hadden hier aangename prijzen.