Fotoalbum: Le Trio Français – augustus 2022

Tijdens een tripje doorheen Parijs hielden Themeparkfreaks Bob en Tristan halt bij twee kleine parkjes en een kermis, die ook wel een pop-up kinderparkje genoemd kan worden.

 

Royaume des enfants – Draveil

Royaume Enfants Draveil is een zeer klein kinderpretparkje. Het park bestaat uit enkele kinderattracties zoals een Kangaroomolen, vrijevaltoren, maar belangrijk voor ons de Big Apple achtbaan Souris Verte. Verder kunnen kinderen zich hier uitleven op heel wat springkastelen.

Royaume des Enfants – Jablines

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken ook naar het kinderpretpark Royaume des Enfants – Jablines. Het park bestaat voornamelijk uit springkastelen en kinderattracties. Maar wat het voor ons aanlokkelijk maakte is het feit dat ze ook een achtbaan in het aanbod hebben, namelijk Shark Trip. Wie dit park wil bezoeken moet rekening houden met het feit dat het onderdeel is van een recreatiedomein, waar ook een zwemvijver en andere activiteiten te vinden zijn. Om het domein op te komen dien je inkom te betalen.

Le Festival Des Enfants

Tijdens een tripje doorheen Parijs stopten Themeparkfreaks Bob en Tristan ook bij de kermis Le Festival Des Enfants. Al kon je dit ook een soort Pop-up parkje noemen. Tussen enkele kinderattracties en heel wat springkastelen staat ook de Big apple achtbaan La Pomme/Brucomela opgesteld, welke wij gingen aanvinken op onze coaster-count.