Vijf horrorervaringen tijdens Halloween in Serengeti Park

Halloween in Serengeti Park is elk jaar bijzonder. Dit jaar wachten er vijf horrorattracties op je. Maar ook voor gezinnen zijn er leuke activiteiten. Deze dagen is er vanaf 17u een gereduceerde avondtoegang geldig aan de kassa’s.

 

Vanaf 14 oktober kan je elk weekend de nodige enge kriebels ervaren in het Duitse Serengeti Park. Voor de kleine gasten zijn er leuke doe-activiteiten zoals het mysterieuze spookhuis, pompoen snijden, schminken, stenen schilderen en een monsterjacht!

Op 14,15, 21, 22 oktober en van 28 tot 31 oktober Halloween Nights plaats, waarop je dit jaar vijf horrorattracties kan ontdekken. Op deze dagen is Serengeti Park geopend tot 22u. De Halloween Nights beginnen altijd om 17u.

 

De vijf spookhuizen kregen de namen: Dark Town, Ghost Town, Clown Town, Halloween Town en The Strangers.

 

Bron en foto: Serengeti Park