Magic Halloween keert terug in Gardaland in 2022

In oktober keert het traditionele Magic Halloween terug naar het Italiaanse pretpark Gardaland. Dit jaar zal het zelfs langer duren dan ooit. Zombies, heksen en vampiers zullen opnieuw hun opwachting maken.

 

Gardaland maakt zich op voor het monsterlijkste feest van het jaar, Magic Halloween. Dit jaar zal het park dit een weekend extra vieren en dit wel van: 28 oktober tot 1 november 2022 en in het weekend van 4 tot 6 november.

Op Scary Fridays, welke plaatsvinden op 7, 14, 21 en 28 oktober en 4 november 2022 is het park geopend van 17.00 tot 22.00 uur, zodat gasten speciale avonden in Gardaland kunnen beleven. Op zaterdagen is het park geopend van 10.00 tot 20.00 uur en op zondagen van 10.00 tot 19.00 uur. Op 31 oktober 2022 is er een speciale opening op Halloweennacht van 10.00 uur tot middernacht.

Om het jubileum in Gardaland te vieren, wordt er een verscheidenheid aan voedselaanbod met Halloween-thema aangeboden, van vingervormige worstjes en desserts met monsterogen tot donuts met monsterlijke vampiertanden. Er zullen zelfs toverdrankjes geschonken worden in speciale glazen.

 

Bronnen: Gardaland, Parkerlebnis

Foto: Gardaland