Halloween in Mirabilandia wordt weer enger dan ooit

Vanaf het eerste weekend van oktober wordt in Mirabilandia het grootste Halloweenfeest  van Italië gevierd! Met thematische decoraties door het hele park en een programma met fantastische shows, zal Mirabilandia unieke emoties en monsterlijk plezier brengen voor bezoekers van alle leeftijden!

 

Zombies en rusteloze wezens zwerven door sommige delen van het park en terroriseren mensen, je zal al je moed nodig hebben om hen te trotseren. Het Halloweenfestival vindt plaats elke zaterdag vanaf 1 oktober en op 30 en 31 oktober. Op zaterdag zal het park telkens geopend blijven tot 22u. Op 30 en 31 oktober tot 24u en 1 november tot 20u.

 

Kinderspookhuizen

Il Ponte Del Ricordi

Wanneer leven en dood elkaar ontmoeten, ontstaat een regenboog aan bloemen. Het zijn twee aparte werelden, maar ze zijn tegelijk ook zeer sterk verbonden.

Il Labyvinto Stregato

Een eng labyrint waar je zo verloren loopt. Je kan hier niemand vertrouwen. Sinistere personages proberen hier onrust te stoken.

 

Spookhuizen

Malabolgia

Een obscure grot leid je naar een labyrint dat uitmondt in de hel. Demonen en vervloekte zielen zullen er verscholen zitten achter rotsen. Deze maze neemt je mee langs een wilde rivier en een waterval, tot wanneer je uitkomt bij je engste date ooit: Lucifer, de zoon van Hades. Ontmoet hier jouw diepste angsten.

 

Acid Rain

Het thema is alvast het oude New York. De wereld werd vernield door giftige regen. De overlevenden worden gedwongen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, verdeeld in clans vechten ze om de heerschappij van de wereld. De wereld is niet meer hetzelfde, er is geen spoor meer van menselijkheid. Ziekenhuizen worden overvallen, medicatie geraakt op en men zal vechten tot het einde om voedsel en water te vinden.

De wereld is om zeep, de clans jagen op de mensen, de geïnfecteerde werden gedood, onthoofd en gebruikt als reservedelen voor het leger. Zij die niet geïnfecteerd zijn worden opgegeten, nadat hun bloed werd weggezogen. Dat is het lot voor zij die de grens van New York zullen overschrijden. Word jij de volgende?

 

Llorona

Betreed de Lloronatunnel en laat je leiden door het onheilspellend geluid van eindeloos durende angstkreten. Je zal snel merken dat je niet kan ontsnappen aan het angstaanjagend gegil van de vrouwelijke geest, een moeder gedoemd om eeuwig in eenzaamheid te leven. De legende vertelt dat ze enkel gered kan worden van haar eeuwige leed door het offer van een onschuldige ziel.

 

Psycho Circus

Beeld je een plek in zonder uitweg, waar je pas beseft dat jij de hoofdattractie bent wanneer je al binnen bent. Een doolhof, kloven en andere valstrikken zijn niets vergeleken met de sadistische clown die op je wacht.

 

De shows

Delirium il Musical

Een spannende musical die zich afspeelt op een kerkhof op Halloweennacht. Twee jonge journalisten zijn op zoek naar de primeur van de eeuw en een reportage over het bestaan ​​van geesten lijkt het beste idee. Maar op Halloweennacht naar een kerkhof gaan, zal een zeer, zeer slechte keuze blijken te zijn.

 

Jack The Clown

Jack is een bovennatuurlijk wezen uit een andere dimensie. Om op aarde te blijven moet hij zich voeden met mensenzielen. Daarom creëerde hij dit reizende circus, waar hij de mensen kan naartoe lokken en opofferen en zo hun zielen te stelen.

 

Frankenstein

De jonge baron van Frankenstein is de erfgenaam van een beroemde arts en is een grote fan van wetenschappelijk onderzoek. Op een dag, tussen twee experimenten door, ontdekt hij een magnetische vloeistof die, wanneer ze door de hersenen van een lijk stroomt, het weer tot leven kan brengen. Hij slaagt erin het lijk van een gigantische man te stelen en voert het experiment uit, waardoor een verschrikkelijk monster ontstaat …

 

Los Locos Fantasmas

Wat gebeurt er als geesten gek worden? Dan doen ze aan groepstherapie. Therapeut Matilde behandelt Armenio, Rosamunda en Ubaldo, drie gekke geesten die niet weten dat ze in het hiernamaals zijn…

 

I segreti di Mago Merlino

Wie beter dan Merlijn de tovenaar zou spreuken kunnen begrijpen? Weet je, elke tovenaar is super jaloers op de geheimen van hun kunst, maar met een ondeugende elf als helper, zal het moeilijk zijn om deze geheim te houden.

 

Scare zones

Zero Signal

In dit post-apocalyptische gebied, bevolkt door angstaanjagende zombies, kunnen wat schuilplaatsen lijken in feite een valstrik zijn.

 

Dead End

In een post-apocalyptische gebied zullen hongerige zombies en onmenselijke wezens  rondzwerven in een wanhopige zoektocht naar voedsel en wraak, het zal niet gemakkelijk zijn om aan hen te ontsnappen…

 

Bron en foto: Mirabilandia