Themagebied Exotic Island in Walibi Rhône Alpes geopend

Exotic Island is geopend. Dit is het nieuwe gebied van het Franse Walibi-park. Het gebied heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een exotisch thema gekregen. De hoofdattractie is een molen met waterpistolen, daarnaast is er ook een grote waterspeelplaats in het gebied geïntegreerd.

 

Walibi Rhône Alpes heeft onlangs een nieuw gebied geopend. Het gebied heeft een exotisch thema en kreeg ook de passende naam Exotic Island. Hierdoor lijkt het gebied qua naam en thema heel hard op het Exotic World gebied uit Walibi Belgium. De attractie indeling daarentegen, verschilt wel heel hard.

Exotic Island heeft 2 waterattracties. Met een interactieve molen met waterpistolen en 2 waterspeelplaatsen is het gebied dan ook gericht op warme zomerdagen. Het is niet de enige investering die momenteel gepland is. In 2024 wil het park een nieuwe achtbaan openen gebouwd door Intamin. Welk type het wordt is nog niet bekend.

 

bron & foto: Walibi Rhone Alpes