Skyline Park genoodzaakt om ook andere nieuwe attracties uit te stellen

Begin dit jaar kondigde Skyline Park drie nieuwe attracties aan, waaronder twee nieuwe achtbanen. In juni liet het park weten dat één ervan werd uitgesteld. Vanwege leveringsproblemen bij de fabrikant is het park genoodzaakt om ook de opening van de twee andere geplande attracties op te schuiven.

 

Skyline Park, gelegen in het zuiden van Duitsland, kondigde eerder dit jaar drie nieuwe attracties aan. De grootste van deze drie attracties zou de familieachtbaan Berg- und Tal Hetz worden: een nieuw achtbaanmodel van de Italiaanse fabrikant SBF Visa. Die een topsnelheid van 50 km/u zal behalen. Daarnaast kondigde het park met Flotter Otto een tweede nieuwe achtbaan aan. Deze is van het model Double Coaster, een kinderachtbaan met twee helices naast elkaar. De derde attractie is de vliegtuigmolen Looping Alois: een interactieve vliegtuigmolen, waar inzittenden zelf kunnen kiezen hoeveel keer ze over kop willen gaan. Ook deze worden vervaardigd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa.

De familieachtbaan Berg- und Tal Hetz werd eind juni al reeds uitgesteld. Toen ging het park er nog vanuit dat de twee andere nieuwigheden wel nog konden worden geopend. Via sociale media liet het park weten dat dit niet het geval zal zijn. “De reden hiervoor is volgens de informatie van de fabrikant dat belangrijke bouwdelen niet te verkrijgen zijn en dus momenteel de gehele structuur stilstaat. Het is momenteel onbekend wanneer de productie weer kan worden hervat.” aldus het park.

Skyline Park is niet het enige park dat attracties moet uitstellen. Ook het Nederlandse Hellendoorn wacht al een hele poos op noodzakelijke stukken om hun nieuwe achtbaan te doen werken.
 

Bron en foto’s: Skyline Park