Fotoalbum: Legoland Deutschland – juli 2022

Themeparkfreak Tristan trok samen met zijn broer en hun zoontjes op trip doorheen Duitsland. Een van de parken waar ze halt hielden was Legoland Deutschland. Wie Legoland zegt, denkt uiteraard aan de kleurrijke bouwsteentjes, die vind je dan ook in duizendvoud terug in Legoland Deutschland. Je kan er zelfs doorheen een fabriek lopen, waarbij je het fabricageproces kan zien. Een van de belangrijkste attracties is een grote wilde muis achtbaan, Das Große LEGO Rennen. Een andere typerende achtbaan is zonder twijfel Feuerdrache, een achtbaan die eerst meeneemt doorheen een darkride gedeelte. Voor de waaghalzen heeft het park met Flying Ninjago een zeer leuke Sky Fly attractie in huis. Wie het liever rustig houdt kan genieten van honderden gebouwen en beelden gebouwd uit de welbekende blokjes.