Avontuurlijk klimparcours rond achtbaan Black Mamba geopend

Het Duitse pretpark Phantasialand heeft onlangs een nieuwe attractie geopend. In het themagebied Deep in Africa werd er namelijk rond de achtbaan Black Mamba een avontuurlijk klimparcours gebouwd.

 

Onlangs heeft Phantasialand “Deep in Africa – Adventure Trail” geopend. Zoals de naam al doet vermoeden kan je deze nieuwe doe-attractie terugvinden in het Afrikaanse themagebied van het park, namelijk Deep in Africa. De attractie is rond de achtbaan Black Mamba gebouwd en is daarmee de tweede attractie in dit themagebied.

De avontuurlijke tocht zorgt voor heel wat hindernissen. Denk maar aan touw- en wandelbruggen of stapstenen. Er zijn houten balken waar je over kan wandelen en touwen waar je je kan aan vasthouden. Tussendoor kan je genieten van het uitzicht op de achtbaan Black Mamba en de Afrikaanse decoraties.

 

 

Bron & foto’s: Phantasialand