Iers pretpark Bundoran Adventure Park voegt Wilde muis achtbaan toe aan aanbod

Het Ierse pretpark Bundoran Adventure Park opent dit jaar als extra attractie een Spinning Wilde Muis achtbaan. De achtbaan Crazy Mouse stond in het verleden al een keertje opgesteld in het park en zal dit jaar opnieuw haar intrede maken.

 

Bundoran Adventure Park is gelegen vlak naast het strand in het Ierse Bundoran. Ieder jaar wordt dit park voor de zomer opgesteld. Nadat het seizoen afgelopen is wordt het park weer ontmanteld en reizen de attracties over de kermis. Enkel een Kartingbaan, mini-golf en het reuzenrad zijn permanente attracties.

Ieder jaar worden ongeveer dezelfde attracties opgesteld, maar dit jaar krijgt het park er een extra achtbaan bij, die er enkele jaren geleden ook al een keertje opgesteld stond. Het gaat om Crazy Mouse, een Spinning Wild Mouse van Reverchon. Het is geleden van 2014 dat je deze baan in het parkje kon doen.

Het park bezit nog twee andere achtbanen, die wel elk jaar vast op post zijn. Het gaat dan om Crazy Gator, een zogenaamde Go-Gator achtbaan en Wacky Worm, een Big Apple achtbaan.

 

Bronnen en foto: Bundoran Adventure Park, RCDB