Grootste spelletjeshal van Europa komt naar Antwerpen

Het Nederlandse Gamestate heeft onlangs een vergunning gekregen om de grootste spelletjeshal van Europa te openen in België. De spelletjeshal komt in het cinemacomplex van UGC in Antwerpen en zal maar liefst 3.000 vierkante meter groot zijn.

 

Het stadsbestuur van Antwerpen heeft het Nederlandse Gamestate onlangs een vergunning verleend. De firma wil namelijk in Antwerpen de grootste spelletjeshal van Europa openen. De hal komt terecht op het gelijkvloers en de kelderverdieping van het cinemacomplex UGC. In de 3.000 vierkante meter grote hal zal je er kunnen genieten van spelletjes op flipperkasten en shootergames. Ook zal je er bekende spellen van Super Mario en MotoGP kunnen spelen.

Wie wil spelen, zal dat kunnen met een speciale laadkaart. Nadat je geld op de kaart hebt geplaatst, zal je die kunnen swipen bij een spel naar keuze. Tijdens het spelen kan je punten verdienen waarmee je allerhande prijzen kan winnen. Er komen in de kelderverdieping 12 automatische kegelbanen. Er is ook een bar voorzien. Wanneer de spelletjeshal opengaat is nog niet bekendgemaakt.

 

bron: HLN

foto: Gamestate