Frans pretpark Le Fleury opent nieuwe achtbaan Rhaegal

Het Franse pretpark Le Fleury opende op 3 juli haar nieuwe achtbaan Rhaegal. De eerste ritjes waren weggelegd voor genodigden, waarna alle andere bezoekers ook plaats konden nemen. Deze achtbaan kwam te staan op de plek van de verdwenen achtbaan Imoogi.

 

Na twee maanden uitstel werd op 3 juli de nieuwe achtbaan van het Franse pretpark Le Fleury geopend. De opening stond oorspronkelijk gepland voor eind mei, maar die werd enkele malen uitgesteld. Begin juli konden genodigden en later ook de andere bezoekers hun eerste ritjes maken op de baan.

 

Rhaegal is een achtbaan die gebouwd werd door IE Park. De rit bestaat uit twee rondjes doorheen een bochtig parcours. De baan was niet volledig nieuw toen ze naar het park kwam. Ze draaide namelijk al als Runaway Timber Train van 2010 tot 2021 in het Schotse gesloten pretpark Landmark Forest Adventure Park.