Fotoalbum: Foire Attractive de Nancy – april 2022

Jaarlijks vindt in het Oosten van Frankrijk in het voorjaar la Foire Attractive de Nancy plaats. Tal van grootvermaak en eetkramen vullen dan het grote plein in het centrum van de stad. Verschillende achtbanen, spiegelpaleizen, funhouses en andere flatrides verwelkomen de bezoekers die eens lekker willen genieten.

Voor wie geen fan is van al te wilde attracties zijn de eetkraampjes een leuk alternatief. Wat is er leuker dan met een pak Churros of frietjes rond te slenteren en ondertussen je ogen de kost te geven?

Tijdens een bezoekje aan de stad Nancy, die trouwens ook zeker gezien mag worden, bezochten Themeparkfreaks Matthieu en Isabel ook deze gezellige kermis. Met een pak foto’s onder de arm keerden ze enthousiast terug huiswaarts. Bekijk hier de foto’s en geniet mee van de sfeer op de kermis!