Center Parcs breidt parken in zomer uit met buitenbioscoop

Goed nieuws voor filmliefhebbers: vanaf deze zomer zijn de parken van Center Parcs uitgebreid met een buitenbioscoop. Onder het genot van een verkoelend drankje of een bak popcorn kunnen Center Parcs gasten dit zomerseizoen terecht voor vertoningen van familiefilms in de buitenlucht in het zogenaamde Summer Outdoor Theater. De bioscopen zijn een aanvulling op de Summer Hotspot, die Center Parcs vorig jaar introduceerde tijdens de zomermaanden. Op deze zomerse plaats midden in de natuur worden op de parken nog meer buitenactiviteiten aangeboden voor jong en oud.

 

Het Summer Outdoor Theater komt vanaf medio juli naar alle parken van Center Parcs in België. Ook op de 4- en 5-birdie parken in Frankrijk, Duitsland en België[1] kun je deze zomer terecht voor een bioscoop ervaring in de buitenlucht. Meerdere keren per week worden er op diverse tijdstippen bekende films, echte familiefavorieten en uiteraard geschikt voor alle leeftijden, vertoond op het witte doek. Erwin Dezeure, directeur van Center Parcs België, kijkt uit naar de komst van de bioscopen: “Het Summer Outdoor Theater is een uitstekend voorbeeld van de leukste activiteiten en faciliteiten die Center Parcs in petto heeft voor haar zomergasten. Uiteraard zijn alle leden van de familie welkom. Met het Summer Outdoor Theater kan het hele gezin een heerlijke tijd beleven midden in de groene omgeving van onze parken.”

 

Summer Hotspot Programma

Het Summer Outdoor Theater is een onderdeel van de Summer Hotspot. Met dit programma ligt er tijdens de zomermaanden extra focus op een uitgebreid activiteitenprogramma op de vakantieparken in de buitenlucht. “Het motiveert onze gasten om meer tijd in de natuur van onze parken door te brengen. Dankzij de Summer Hotspot zijn de bestaande faciliteiten uitgebreid en kunnen gezinnen, terecht voor extra, veelal gratis activiteiten, zoals ‘XXL-games’ met levensgrote spellen, extra sportmogelijkheden en entertainment in de beleving van een zomerse festivalsfeer”, licht Dezeure toe.

 

Dit kunnen onze gasten verwachten in de Summer Hotspot

Per park wordt er op maat invulling gegeven aan de Summer Hotspot. Naast het Summer Outdoor Theater staan er nog meer faciliteiten en activiteiten op de planning, zoals:

  • Hexathlon Sports en Aqua & Water Games: Samen met het gezin is het mogelijk om deel te nemen in enkele gratis sportactiviteiten. Extra speciaal en geschikt voor de zomermaanden, zijn de waterspellen. Zo koel je lekker af tijdens een watergevecht met het hele gezin, of geniet je van de omgeving tijdens het paddle boarden en fly boarden.
  • Get fit: Met het Get Fit programma kunnen families zich opgeven voor een verkwikkende ochtend workout. Zo start je de dag vol energie.
  • Kinderdisco: Dansfanaten kunnen losgaan op de Kinderdisco. Samen met het entertainmentteam worden hier de meest swingende danspasjes neergezet.
  • Duurzame highlights: Tijdens de speciale summer workshops kunnen kinderen, naast van alles leren, ook kennis maken met activiteiten rondom het thema klimaat. Zo leren ze hoe je zelf duurzame zeep kunt maken en biedt elk park een gratis natuuractiviteit aan.

 

Nota bene: de faciliteiten en activiteiten kunnen verschillen per park. Kijk via de site van het park in kwestie voor het beschikbare aanbod en de timing van het programma.