Belgisch kinderpretpark Tarzan & Jane opent waterspraypark

Tarzan & Jane, een kinderpretpark gelegen in Heusden-Zolder opende onlangs een nieuw waterspraypark. Ideaal voor de jonge bezoekers om verkoeling te zoeken op de warme zomerdagen.

 

Tarzan & Jane is een kinderpretparkje gelegen in het Belgische Heusden-Zolder. Het park is zo’n 21000 m2 groot en heeft zowel een indoor als outdoor gedeelte. Het park bestaat uit een peuterzone, binnen en buitenspeeltuin met enkele attracties, een minigolf en voetgolf.

Nieuw voor dit jaar is een waterspraypark, dat meteen het grootste van het land is. Kinderen kunnen zich hier uitleven met waterstralen, die voor de nodige verkoeling zorgen op warme dagen. Ze vinden hier waterspringtouwen, kantelende emmers, waterkanonnen en veel meer.

 

Bron en foto: Tarzan & Jane