Bamboo Bay in waterpark Energylandia feestelijk geopend

Het waterpark van Energylandia is onlangs uitgebreid met 16 glijbanen. De uitbreiding kreeg de naam Bamboo Bay en is feestelijk geopend op 28 juni. Het waterpark heeft nu maar liefst 36 glijbanen.

 

Bamboo Bay in Energylandia is geopend. Deze glijbaantoren is de nieuwste uitbreiding van het waterpark dat ligt in het Poolse pretpark. Het complex telt maar liefst 16 glijbanen waardoor het waterpark in totaal 36 glijbanen heeft. Het waterpark is dan ook het grootste van Polen.

De 16 glijbanen bestaan uit een multislide met 6 glijbanen. Daarnaast zijn er 2 trechterglijbanen en 1 glijbaan met een cone. Een cone is een glijbaan waarin je begint te schommelen. Zo glij je langzaam dichter naar de uitgang. Bamboo Bay is te vinden tussen het huidige waterpark en de stuntshow. Bezoekers van het pretpark hebben automatisch toegang tot het waterpark.

bron & foto: Energylandia