SnowWorld en TUI bieden optimale voorbereiding op wintersportvakantie

SnowWorld en reisorganisatie TUI bundelen hun krachten om Nederlandse wintersporters optimaal voor te bereiden op hun wintersportvakantie. Dat betekent nog meer voorpret voor de sneeuwliefhebbers die aankomend winterseizoen weer hun ski’s of snowboard zullen onderbinden. TUI zal nadrukkelijk zichtbaar zijn in de vijf SnowWorld locaties in Nederland op de kleding van ski- en snowboardleraren en op de nieuwe panoramadoeken van SnowWorld Landgraaf.

 

Voorpret
Jaarlijks boeken vele Nederlanders hun wintersportreis bij TUI. Met het boeken begint vaak al de voorpret. En die wordt door de samenwerking van TUI en SnowWorld nu nog leuker. Martijn van der Ploeg, Head of Overland & Wintersport: ‘De samenwerking met SnowWorld zijn wij in 2019 al gestart. Maar door de coronapandemie hebben we deze de afgelopen twee jaar op een laag pitje moeten zetten. Ik ben dan ook blij dat we nu echt van start kunnen. Er liggen mooie plannen klaar om met elkaar de Nederlandse wintersporters optimaal te bedienen en voor te bereiden op hun sneeuwvakantie. Een deel van ons wintersportaanbod is inmiddels boekbaar dus de voorbereiding kan al gaan beginnen!

 

Goede voorbereiding
Een goede voorbereiding schiet er nog wel eens bij in, weet ook Remko Klein, Commercial Director SnowWorld: ‘Uit onderzoek blijkt dat de Nederlandse wintersporters zich onvoldoende voorbereiden op hun wintersportreis. 15% weet bijvoorbeeld niet hoe ze hun sneeuwkettingen moeten omleggen en veel te veel Nederlanders storten zich op dag 1 al, na een jaar zonder oefening, direct van de hoge pistes. Wat natuurlijk risico’s met zich meebrengt. Door in Nederland al een paar keer de ski’s of het snowboard onder te binden of een paar lessen te nemen, begin je goed voorbereid aan je vakantie. Zo kun je op een verantwoorde manier een veel groter deel van het skigebied tijdens je vakantie ontdekken. Zeker voor de beginnende wintersporter is het fijn dat je hierdoor direct echt op pad kunt.”

In de komende weken zullen gasten van SnowWorld en TUI steeds meer bediend en geholpen worden om het beste uit hun komende wintersport te halen, bijvoorbeeld door scherpe acties en informatieve content.