Planet Hollywood in Disney Village sluit definitief de deuren

Restaurant Planet Hollywood, een restaurant in de Disney Village, sluit in 2023 definitief de deuren. Disney Village is een uitgaansgebied dat vlakbij de 2 parken van Disneyland Parijs ligt. De sluiting is het gevolg van een masterplan om de Disney Village te vernieuwen.

 

Het restaurant Planet Hollywood zal in januari 2023 definitief de deuren sluiten. Het restaurant staat in het teken van films uit Hollywood. Je kan er enkele rekwisieten spotten tijdens het eten van een lunch of avondmaal. Wat voor restaurant er in de plaats komt, is nog niet bekend. De sluiting van Planet Hollywood is een onderdeel van het masterplan om de Disney Village te vernieuwen. Eerder werd al bekend dat Café Mickey vervangen zal worden door een Franse brasserie met de naam Rosalie. Ook de dinershow van Buffalo Bill is al een tijdje verdwenen.

De Disney Village zal de komende jaren grondig veranderen. Zo zullen de wandelpaden worden verbeterd, komen er nieuwe gevels en terrasjes. Dit alles moet zorgen voor een weelderig landschap. De uitgaansbuurt zal zo in 2 delen worden opgesplitst met een promenade aan het water en een park.

 

bron & foto: Planet Hollywood/Disneyland Paris