Fotoalbum: Flamingo Land Resort – mei 2022

Themeparkfreaks Timothy & Benjamin bezochten onlangs het Britse Flamingo Land Resort. Dit park telt maar liefst 10 credits. De absolute topper onder deze banen is ongetwijfeld Kumali, een custom Vekoma SLC, naar onze mening de beste SLC die we reeds deden. Ook een bijzondere achtbaan was Hero, een S&S stalen achtbaan met een hellingsgraad van 112° in de track.

Verder heeft het park een heuse dierentuin met enkele shows & attracties. Een must-do is de shoot-the-chute ride genaamd The lost river van ABC-Engineering. Deze neemt je voorbij grote safari dierenverblijven. Nijlpaarden, giraffen, struisvogels en andere diersoorten passeren je pad. Op het einde van de rit ervaar je een leuke drop met een spetterend splasheffect als afsluiter. Het droog houden doe je in deze attractie niet.
Geniet samen met ons mee van de foto’s die Timothy in Flamingo Land Resort maakte.