Dino’s op het zandsculpturenfestival van Middelkerke

Naar jaarlijkse gewoonte zal er ook dit jaar een zandsculpturenfestival plaatsvinden aan de Belgische kust. Het Zandsculpturenfestival gaat opnieuw door in Middelkerke en staat in het teken van dino’s.

 

Het Zandsculpturenfestival in Middelkerke heeft onlangs het thema voor dit jaar bekendgemaakt. Vanaf 1 juli veroveren dinosaurussen het zand van Middelkerke tijdens ‘Dino’s in the sand’. De dinosaurussen blijven de hele zomer op het strand van Middelkerke, dit tot en met 11 september 2022.

 

Voor de editie van dit jaar is er een nieuwe locatie voorzien. Het strand vlakbij het Arthur de Greefplein werd gekozen als locatie. Bezoekers zullen hierdoor gemakkelijker met het openbaar vervoer kunnen komen want er is een tramhalte op het plein. Er zal voor deze editie nog meer zand gebruikt worden dan vorig jaar. Toen stond het zandsculpturenfestival in het teken van F.C. De Kampioenen. Er was toen zo’n 4.000 ton zand nodig, daar komt er dit jaar nog eens 2.000 ton extra bij. Tickets zijn online of aan de kassa te koop voor € 14,50 per persoon. Kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar betalen € 10,50. Wie jonger is dan 3 jaar mag gratis binnen.

 

 

Bron & foto’s: Zandsculpturenfestival