Achtbaan volledig opgebouwd van gloednieuw pretpark Fantazia Liptov Park

Het nieuwe Slovaakse pretpark Fantazia Liptov Park is momenteel volop in aanbouw. De rollercoaster van het park is volledig opgebouwd waardoor we ook voor het eerst te weten komen wat voor een achtbaan het juist wordt. Fantazia Liptov Park wordt een groot indoorpretpark dat vier verschillende themazones zal krijgen.

 

Met de bouw van Fantazia Liptov Park krijgt Slovakije een van haar eerste pretparken. Dit pretpark zal een educatief pretpark voor kinderen worden met 4 verschillende thema’s. Het eerste gebied wordt “The Liptov Giant”. Hier draait het verhaal rond een reus die in de omgeving van Liptov leeft. Blikvanger van dit gebied is een gigantische reus die momenteel ook wordt opgebouwd.

Het tweede gebied wordt “Beetleland”. Hier komt een klimtoren te staan en een speeltuin voor kinderen. Ook dit gebied is momenteel al in opbouw. Het derde gebied wordt “Railway land”. Hier komen mechanische attracties, waaronder de eerste achtbaan van Slovakije. Het vierde en laatste gebied wordt “Firefighters land”. Hier wordt de blikvanger een groot vliegtuig waarbij een grote brand zal worden nagebootst en waarbij de inzittenden gered moeten worden.

Ondertussen kreeg onze redactie rechtstreeks uit Slovakije de eerste foto’s van de gloednieuwe achtbaan doorgestuurd. Op deze foto’s kunnen we zien dat de rollercoaster al volledig opgebouwd is en dat zelfs al de karretjes op de baan staan. Daarnaast blijkt het nu om een achtbaan met draaiende karretjes te gaan.

Foto’s: Erik2002, Fantazia Liptov Park