Fraispertuis City opent nieuwe attractie Les Draisines

Het Franse pretpark, Fraispertuis City, opende onlangs haar nieuwe attractie. De attractie zal Les Draisines heten en is een Sidecar XL van de Italiaanse attractiebouwer Technical Park.

 

Fraispertuis City heeft op haar sociale media een filmpje geplaatst van de opening van haar nieuwe attractie Les Draisines. Les Draisines is een Sidecar XL, een zweefmolen met een moto met sidecar of in dit geval een oldtimer als gondel. De attractie is vergelijkbaar met de molens in Erlebnispark Tripsdrill, Jardin d’Acclimatation en Dennlys Parc. Alleen kan deze per rit meer passagiers meenemen, maar liefst 24 personen tegelijk. Voor de bouw deed men beroep op het Italiaanse bedrijf Technical Park.

 

 

Bouwwerken verliepen snel

Op 13 mei kwamen er foto’s online dat de eerste gondels werden geleverd en dat de bouw dus kon beginnen. Amper 3 dagen later kwamen er opnieuw foto’s op de Facebookpagina van het park. De draaischijf van de molen, daar waar de gondels aan gemonteerd worden, is al klaar. Op 18 mei deelde het park foto’s waar de afgewerkte draaischijf met gondels op de locatie wordt gezet. Op 25 mei konden de eerste bezoekers al plaatsnemen in de nieuwigheid.

Bron: Parcsactus.fr & Fraispertuis City

Foto’s: Fraispertuis City