Fotoalbums: kermis Osnabrück, Bielefeld en Wuppertal – april 2022

Na een bezoekje aan Zoo Osnabrück trokken Themeparkfreaks Bob en Tristan verder naar drie kermissen, om hun Coasterteller wat aan te spijzen. De eerste kermis waar ze halt hielden was te vinden in Osnabrück, een volgende in Bielefeld. Tenslotte hielden ze nog halt in Wuppertal, omdat deze kermis op onze terugweg gelegen was.

 

Osnabrück Frühjahrsmarkt

In Osnabrück stond de Frühjahrsmarkt opgesteld, een combinatie van een kermis met voorjaarsmarkt. Op deze kermis vonden we grote attracties terug als de Break Dancer van Welte, die hier ook zijn Big Spin opstelde evenals de Devil Dance en New World 3000. Ook de Music Express op deze kermis is deels eigendom van deze foorkramer, maar wij hadden vooral oog voor de achtbaan van deze uitbater, namelijk Speedy.

Frühjahrskirmes Bielefeld Radrennbahn

De volgende kermis waar we halt hielden was da Frühjahrskirmes aan de Bielefeld Radrennbahn. Deze had als slogan Bie Happy. Meteen viel hier het 50 meter hoge reuzenrad op en de Star Flyer Aeronaut, die door de weersomstandigheden gesloten was. De nodige thrill was aanwezig met Rock & Roll, Fliegenden Teppich 1001 Nachten de Break Dancer. Als credithunters maakten wij een ritje op Bugs & Bees van Kaiser.

Osterkirmes Wuppertal Barmen

Als laatste kermis op deze dag stopten we bij de Osterkirmes van Wuppertal Barmen. Ons hoofddoel hier was de mooi aangeklede en vooral grappige achtbaan Khunos Farm. Het was een eerder bescheiden kermis, met toch plaats voor de Thrillride Hawaii Swing. Verder kon je hier enkele kinderrides vinden en het Spookhuis Geister Hotel.