Fotoalbum: Hüpfburgen Land Krefeld – april 2022

Hüpfburgen Land  is een rondreizend pop-up parkje voor kinderen dat op meerdere plaatsen in Duitsland haar tenten opslaat. In het parkje kunnen de kinderen zich uitleven op heel wat springkastelen, botsautootjes en andere attracties. Voor de Themeparkfreaks was het vooral de kleine achtbaan Wurmi die de aandacht trok. Dit baantje is een go-Gator en mocht ook door volwassenen bereden worden, maar met de limitatie van één volwassene per rit.

Het parkje bezochten wij in Krefeld waar het staat van 09 april tot 01 mei. Van 7 mei tot 15 mei kan je het terugvinden in Bedburg-Kaster. Van 21 mei tot 10 juni verhuist dan weer naar Dusseldorf. In Ückeritz kan je het parkje dan weer vinden van 24 juni tot 29 augustus en van 9 september tot 3 oktober wordt het opgetrokken in Rostock.