Efteling opent in juni Coca Cola Freestyle automaten

De Efteling opent halverwege juni op, 3 locaties in het park, Coca Cola Freestyle automaten. De automaten zullen meer dan 100 verschillende smaken bevatten. De automaten kregen ook een speciale naam nl. D’n Dorstlesser.

 

Halverwege juni opent de Efteling D’n Dorstlesser automaten in het park. Op 3 locaties in het park zul je bij de Coca Cola Freestyle automaten meer dan 100 verschillende smaken kunnen uitproberen. In Station de Oost, bij de Hongerige Machinist, zal je zo’n automaat vinden en ook bij Frau Boltes Küche en restaurant Het Witte Paard zal je D’n Dorstlesser terugvinden.

Speciaal voor de 70ste verjaardag van de Efteling is er een toffe herbruikbare beker verkrijgbaar. Daarnaast introduceert de Efteling ook zijn eigen smaak, de Slinger Slurp. Dit is een mix van Coca Cola Zero Vanilla met Fanta Zero Cherry. Wie geïnteresseerd is in dit systeem kan op de locaties waar je de automaten vindt een beker kopen. Ook bij mobiele frisdrankkarren zal je de beker kunnen kopen. Een beker zal € 9,50 kosten, wie er 2 tegelijk koopt, betaald € 9 per beker. Vanaf 3 bekers betaal je net zoals abonnementhouders € 8,50. Na aankoop kan je de beker 2 keer bijvullen daarna betaal je per extra beurt € 2,75. Een chip in de beker houdt het aantal beurten bij.

 

bron & foto: Efteling