Directeur Heide Park verhuist naar Gardaland

Sabrina de Carvalho, algemeen directeur van Heide Park Resort, heeft vanaf 1 mei 2022 de leiding over Gardaland overgenomen van Aldo Maria Vigevani, die na 24 aan het roer van het park op pensioen ging. Sabrina De Carvalho was voorheen werkzaam als CEO van Heide Park, het Duitse pretpark van de Merlin Entertainments-groep.

 

Sabrina De Carvalho was van 2003 tot 2011 werkzaam als Marketing Director van Heide Park. Van 2011 tot 2013 was ze werkzaam binnen de Merlin Groep als toezichter op de ontwikkeling. In 2013 ging ze terug aan de slag in Heide Park als algemeen directeur.

In die jaren was ze onder andere verantwoordelijk voor de heropening van houten achtbaan Colossos en de lancering van IP-attracties zoals How to Train Your Dragon, Ghostbusters 5D en Peppa Pig Land.

Nu volgde ze Aldo Maria Vigevani op als algemeen directeur van het Italiaanse pretpark Gardaland. Aldo Maria Vigevani was hier 24 jaar lang aan de slag als directeur, tot hij op pensioen ging. Volgens de groep veranderde hij Gardaland mee van een eenvoudig pretpark tot een enorm succesvol amusementsresort voor gasten van alle leeftijden.

Financieel directeur Peter Dunn neem de taak van Sabrina de Carvalho over in Heide Park.

 

Bron en foto: Heide Park