Wild- und Freizeitpark Klotten opent nieuwe attractie Klotti Drifter

Het Duitse Wild- und Freizeitpark Klotten opent dit jaar een gloednieuwe attractie met Klotti Drifter. Hiervoor spraken ze attractiebouwer Inno Heeghe aan. Het gaat om een attractie van het type Drifter, een nieuw type attractie dat de bouwer nu maakt.

 

Bezoekers van Wild- und Freizeitpark Klotten zullen vanaf Pinksteren zelf het heft in handen kunnen nemen in de nieuwe attractie Klotti Drifter. De attractie wordt gebouwd door Inno Heeghe, een bedrijf dat bekend staat om haar Jet Ski-attracties en daar lijkt dit nieuwe type Drifter wel een beetje op. We zouden kunnen stellen dat het bedrijf een versie ontwikkelde voor op het droge.

Bij deze Drifter neem je per twee plaats in een gondel die aan een grote schijf vastzit. De schijf gaat draaien en met behulp van een hendel kunnen de inzittenden de bankjes doen “driften.”

 

 

Bron en foto: Wild- und Freizeitpark Klotten