MagicLand opent spannende nieuwe Thrillride Wild Rodeo

Het Italiaanse pretpark Magicland, voorheen gekend als Rainbow MagicLand, zal dit jaar uitpakken met een spannende nieuwe Thrillride die de naam Wild Rodeo krijgt. Deze attractie wordt onderdeel van een nieuw Western-themagebied.

 

MagicLand, een Italiaans pretpark dat niet ver gelegen is van de hoofdstad Rome, zal dit jaar haar bezoekers trakteren op een spannende nieuwe attractie. Wild Rodeo wordt de blikvanger van een nieuw Western-gebied. Deze attractie is van het type Typhoon 360, gebouwd door Technical Park. In deze attractie nemen de bezoekers plaats op een stoeltje dat vastzit aan een grote ronde schijf. Deze zwaait tijdens de rit heen en weer, terwijl de schijf ronddraait. De gondel zwiert tot een hoogte van ongeveer 40 meter. Op deze hoogte zullen inzittenden zelfs ondersteboven hangen. De gondel bereikt een snelheid van 74,5 km/u.

 

Een vergelijkbare attractie uit Papéa Parc

 

Nieuw themagebied

Wild Rodeo wordt de hoofdattractie van het nieuwe themagebied Wild West. Dit 5.000 vierkante meter grote gebied zal de bezoekers meenemen naar de tijd van het wilde Westen. De allerkleinste bezoekers ontdekken hier ook Baby Ranch, een nieuwe speeltuin van ruim 500 vierkante meter. Verder komen hier een schietgalerij en een rodeo. Daarnaast komt er ook nog een goudzoek-attractie.

Tenslotte zal MagicLand’s Old West ook het nieuwe Music Hall-theater bevatten, een plaats waar nieuwe shows zullen plaatsvinden (zoals Wild West’s Got Talent), maar bezoekers zullen er ook het nieuwe Rodeo Café-restaurant terugvinden.

 

Bronnen: MagicLand, Parkerlebnis.de

Foto: TPF