La Récré des 3 Curés opent dit jaar oude Vikingmolen uit Bobbejaanland

Toen enkele Themeparkfreaks in 2020 het Franse pretpark La Récré des 3 Curés bezochten, merkten ze al op dat de oude Vikingbootjesmolen uit Bobbejaanland opgeslagen lag in het Franse park. Dit jaar maakte La Récré des 3 Curés bekend deze attractie te gaan openen als Les Drakkars.

 

Alhoewel het voor ons niet echt nog nieuws was, maakte La Récré des 3 Curés bekend dat het dit jaar als nieuwe attractie Les Drakkars zal openen. Deze molen met Vikingbootjes lag al geruime tijd opgeslagen in het park en is afkomstig uit Bobbejaanland waar deze gesloten werd voor de bouw van themagebied Land Of Legends. Tegelijkertijd sloot ook de kindermolen Dino in Bobbejaanland. Er wordt gespeculeerd dat ook deze molen naar het Franse park verscheept werd, maar dat werd voorlopig nog niet bevestigd.

 

Les Drakkars zal in La Récré des 3 Curés geopend worden naast de Eurofighter-achtbaan Vertika en de andere Bobbejaanlandklassieker Niagara, die wij nog kenden als de Bobby Drop. Nog meer ex-Bobbejaanlandattracties vinden we in het park met Mambo en Fly Away. Deze laatste heropende in het Franse park als Spoontus.

 

 

Bron en foto: La Récré des 3 Curés